Info från valberedningen

2020-12-13

Vi söker ideella krafter!

Hej alla trevliga medlemmar i STS!

Tiden går fort och det är snart dags för STS årsmöte igen, då vi väljer vår styrelse som ska driva föreningen 2021. Vi i Valberedningen önskar få in förslag från er medlemmar på personer att nominera till några lediga poster. Vi söker en Revisorssuppleant som väljs för 1 år och en person till Valberedningen som också väljs på 1 år.

Det är roligt med föreningsarbete och oerhört lärorikt. Man lär också känna sin förening bättre och alla som jobbar i föreningen gör ett viktigt arbete tillsammans för att främja vår fantastiska tinkerhäst på många sätt.

Det är kanske just du som är nyfiken och vill dra ditt strå till stacken och vara med under ett år? Det kan vara du själv eller tipsa oss om någon du tror kan tänka sig vara intresserad av att bli nominerad för någon av posterna. Är du nyfiken men du inte tycker att du vet något om det? Kontakta Valberedningen så berättar vi mer.

 

Med vänliga hälsningar från

Valberedningen 2020

 

Inger Nedergården, ledamot och sammankallande

Inga-Lena Andersson, ledamot

Johanna Papa, ledamot

Publicerad i Årsmöte, Medlem, Valberedningen informerar