STS på Sweden international horse show 28/11-1/12

Nu söker vi två hästar för att representera STS under SIHS 28/11-1/12-2019. Du ska vara medlem i STS samt hästen registrerad hos STS. Det vore önskvärt att hästen är stresstålig och har en vilja att visa upp sig. Du måste vara beredd på att visa upp er i både mässpaddocken och i stora arenan. I paddocken bör du även kunna prata om föreningen (i mick som tillhandahålls på plats). Du kommer att vara föreningens ansikte utåt under evenemanget och förväntas kunna vara på plats redan från tisdagen och hela veckan till söndag kväll. Boxen betalas av föreningen men övriga kostnader står du för om inget annat avtal träffas med föreningen. Vänligen skicka in din ansökan till sekreterare@svenskatinker.se senast söndag 2 juni. 

Publicerad i Medlem, SIHS, Styrelsen informerar